Dags att ta tag i inredningen

Som för många så kan en renovering nästintill ta knäcken på vem som helst. Det är mycket som man inte kanske räknade med som också måste göras i samband med en renovering. Det tar oftast längre tid än vad man planerat. Men, för eller senare så är man klar och det är dags att ta tag i inredningen av sin älskade bostad som man renoverat så omsorgsfullt.

För många så är detta med inredning det roligaste med att ha renoverat. Att kanske börja med ett helt tomt ark som ska fyllas med detaljer som gör det hela till ett mysigt hem. Du kanske redan sedan länge börjat att klura på hur det ska inredas och här kommer ett tips till: Reforma STHLM, ett online företag som säljer inredningsdetaljer, möbler och annat som kan passa i just ditt hem. Gillar du vintage och lite mer annorlunda inredningsprylar så är det där du ska kolla.

Det är bra att förbereda sig under tiden som man renoverar så att det blir korrekt redan där med färgval och tapeter. Gör ett MoodBoard online så kan du skapa och förändra allt eftersom du får nya idéer. Genom att få ner det man har i sitt huvud på hur man vill att sitt hem ska se ut så kan det vara enklare att beställa och välja färger och tapeter redan vin renoveringen. Det kan vara svårt att försöka enbart med ord beskriva en stämning eller hur man vill att det ska se ut i slutändan och ett MoodBoard gör det hela mer visuellt.