Planera för årets födelsedagar

Både din egen och andras födelsedagar är speciella tillfällen som vi ofta vill fira tillsammans med nära och kära. Det kan vara både roligt och spännande att planera en födelsedagsfest, men ibland kan det också kännas svårt när du har slut på idéer. Här nedan får du därför lite tips inför kommande födelsedagsfester.

Festteman

Det är alltid en fördel att ha ett tema att utgå ifrån när du planerar en födelsedagsfest. Vare sig det kommer bli en storslagen 50-års fest eller en mindre tillställning. När du har spikat ett tema kommer det att gå mycket lättare att välja rätt dekorationer, mat och annat för festen.

Både vuxna och barn älskar exempelvis maskerad. Är den ett vuxet födelsedagsfirande kan en retro-maskerad vara passande. Välj ut ett decennium, som till exempel 1980-talet, och be dina gäster komma i sina finaste 80-tals inspirerade kläder.

Dekorationer till födelsedagsfesten

När du har valt tema kan du börja handla dekorationer till festen. Hitta något online och ta vara på möjligheten att köpa allt du behöver från en och samma webshop. På nätet kan du hitta allt från olika maskeraddräkter, ballonger, konfetti, girlanger, serpentiner, godis, festhattar, dukar, servetter och så vidare. Du slipper springa i butiker och får mer tid till att planera ett roligt födelsedagsfirande.