Vintern kommer så var förberedd

Kylan är här och det blir dessutom allt mörkare och mörkare för varje dag. Det blir också flera timmar extra om dagarna man spenderar inomhus. Vad är inte bättre än att komma hem från jobbet eller skolan efter en lång dag. Bara komma hem till ditt varma, fina hem, tända upp den där mysbelysningen och bara ta det lugnt.

Att rusta upp hemmet med saker som kan lyfta dig i mörkret är A och O, som balsam för själen. Kanske ett sort pussel du kan sysselsätta dig med. Nya pennor eller också ett nytt tv-spel med spel för hela familjen.

Pysseltider

En alldeles perfekt tid för att mysa med barnen, pyssla och skapa eller kanske baka en kaka. CDON har allt möjligt du kan tänkas behöva inför denna kalla årstid. Varför inte till exempel ha en spelkväll med familjen. Du kan också göra egen leklera med de yngsta eller göra ytterligare några nya julgransdekorationer tillsammans till julen.

Eller kanske vill du istället virka din egen halsduk eller sticka nya vantar till alla barnen. Pyssla om hemmet med väldoftande pinnar och piffa upp tillvaron med lite nya filtar och mysiga kuddar. Dags att plocka fram koftorna och duntäckena och välkomna vintern väl förberedd.