Inred med din egna unika stil

Alla våra hem kan se väldigt olika ut och vi har alla något som vi är speciellt stolt över i vår inredning. Vissa håller hårt i en viss stil och kliver inte över gränsen utan inreder enligt den plan som man lagt upp. Andra kör lite mer på känsla och skjuter från höften. De kanske inreder med sin egna unika stil som man trivs förträffligt med.

Så länge inget inredningsmagasin ska komma hem och göra något hemma hos reportage så spelar det kanske inte så stor roll hur det ser ut. Huvudsaken är att man trivs och inreder som man önskar och som man vill ha det. Det finns mycket att kolla på när det kommer till inredning och en del är mer unikt än andra. Försök att hitta de möbler och inredningsdetaljer som ni tycker om och som passar in i ert hem. Det finns mycket snyggt att välja på hos bland annat MY HOME. My way.

Skulle det visa sig att er inspiration börjar sina så finns det mycket att titta på online. Det är inte alltid som man har ett magasin om inredning tillhands. En smarttelefon kan räcka för att leta upp några inredningstips på nätet. På TV4 så får vi regelbundet tips om olika inredningstrender som kan vara aktuella för oss. Samtidigt så gäller det att man hittar sin egna stil också och inte bara kopierar rakt av. Använd er av det som ni tycker om och lägg till några egna detaljer i inredningen som gör att det blir unikt.